Slider1 Slider2 Slider3 Slider4

Anlægsgartner i Slagelse og Vestsjælland


Få en anlægsgartner der elsker sit arbejde

Det er fordi vi elsker at arbejde med haver, at vores anlægsgartner kan yde det han gør. Med et engageret og pålideligt medarbejderhold præsterer vi det ekstraordinære til fordelagtige priser.

Vi klarer både små og store opgaver til punkt og prikke og til fordelagtige priser, på færrest mulige arbejdstimer og det afspejler sig i din samlede pris. Det er vores ønske og ambition, at det skal kunne betale sig at anvende os som samarbejdspartner.

Vi er villige til at yde det ekstraordinære og tilbyde fordelagtige priser. Vi er de helt rette at kontakte, hvis du ønsker en professionel anlægsgartner og resultater der altid udstråler kvalitet og opfylder dine ønsker.

Kontakt os for en smukt anlagt have

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 40 38 16 06 og høre hvad vi kan gøre for dig. Med mange kunder fra Slagelse og Vestsjælland, oplever vi i stigende grad henvendelser fra hele Sjælland og øerne, båret frem af vores fordelagtige løsninger og høje kvalitet på arbejdet.

Vores store erfaring betyder endvidere, at de løsninger vi skaber, er så lette at holde som muligt og vokser til på en god og smuk måde.

Vi ser frem til at høre fra dig!