Slider1 Slider2 Slider3 Slider4

Belægning


Hos Slagelse Haveservice har vi flere års erfaring inden for nyanlæg. Om det er et større virksomhedsareal eller en privat have, står vi altid klar med professionel rådgivning og fornuftige løsninger. Slagelse Haveservice er altid klar med dygtige fagfolk til at udføre de opgaver, I ønsker.

Alt inden for belægning

Er det tid til en ny belægning? Vi udfører små som store belægninger. En flot anlagt indkørsel / terrasse giver sjæl og charme. Der findes mange sten og flisetyper, som i kombination med en spændende beplantning, kan gøre din have til noget særligt.

Løsninger, der ikke altid behøver at være dyre. Slagelse Haveservice er en professionel anlægsgartner, der udfører et ordentligt stykke arbejde.

Træ i haven

Igennem de sidste år er der kommet en stigende interesse for træ i haven, både som belægning på stier og terrasser, samt højbede, pergola og espalier til beplantning.

Valget af træsort afhænger oftest af smag og økonomi, men for alle typer gælder det at nøjagtigheden i arbejdet er af samme høje standard og at valget passer sammen med de omkringliggende omgivelser og materialer.

Vi rådgiver i valg af træsort, udformning, tilpasning til eksisterende elementer samt levetid og anvendelsesformål, således vi sammen når frem til den rigtige løsning første gang.

Støttemurer

Ved arbejdet med etablering af en støttemur, kommer ekspertisen på prøve, idet det kræver en stor nøjagtighed for at muren for det første kommer til at stå i mange år, og for det andet at valget af materiale harmonerer sammen med det omkringliggende anlæg.

Slagelse Haveservice arbejder med mange forskellige former for materialer, og hvor andre er begrænset af betonsten og elementer, bevæger vi os mod træ, gabioner, jern, azobetræ (jerntræ), natursten, granitkantsten m.v.

Beplantning

I alle former for anlæg indgår en beplantning.

Om drejer sig om hæk, enkelte store træer eller et komplet surbundsbed, er det vigtigt fra starten at plantevalget er nøje sammensat udfra følgende kriterier:

  • Jordbundsforhold
  • Vind- og vejr forhold
  • Krav til blomstring og løvfarver
  • Plejeniveau fremover
  • Pris og størrelse
  • Øvrige vurderinger

Det er uhyre vigtigt at alle elementer gennemarbejdes, således man ikke står efter 5 år og skal skifte det hele ud, fordi planterne alligevel ikke passer til den ønskede placering eller med tiden bliver alt for store til stedet.

Det kan kun anbefales at have sat sig godt ind i plantesammensætningen, enten gennem havebøger eller fra vores dygtige gartnere.

Under plantearbejdet sørger vi for at planterne på ingen måde lider overlast, idet vi placerer dem i skygge og læ, forud for plantningen.

Planterne er nøje udvalgte fra danske og udenlandske leverandører og planteskoler og bliver kvalitetskontrolleret inden plantningen, således vi altid opnår et godt resultat.
Skulle der mod forventning være planter som ikke slår an, dækkes de af vores grogaranti, såfremt de er blevet passet efter vores anbefalinger eller henvisninger.

Færdighæk

Hæk i fuld færdig højde - 1,5 eller 1,8 meter fra dag 1.
Lyder det som ønsketænkning eller en ny idé ?

Færdighæk har været i handlen i de sidste 10 år og allerede fra starten viste idéen sig at være rigtig.

Prima Færdig Hæk er et naturligt fremdrevet produkt som almindelige hækplanter, de har blot groet 3-5 år længere i planteskolen, så der kommer en hæk i fuld færdig højde.

Prima Færdig Hæk er billigere og lettere at etablere end et træhegn og samtidig den mest naturlige og miljørigtige form for afskærmning.

Et levende hegn holder i sagens natur længere end et fast hegn og skal naturligvis ikke påføres sundheds- og miljøfarlige kemikalier.

Et par årlige beskæringer er alt, der kræves for at holde hækken i topform.

Img _0024-ny