Vinter 1 Vinter 2 Vinter 3

Snerydning i Slagelse og Vestsjælland


Snerydning i Slagelse, Vestsjælland

Hos Slagelse Haveservice tilbyder vi effektiv snerydning og saltning af veje, fortove, parkeringsarealer samt legearealer i vinterhalvåret i Slagelse og resten af Vestsjælland. Vi udfører både sne- og saltopgaver for både private kunder samt virksomheder.

Husk at det er dit ansvar

Snerydningen er dit eget ansvar, og derfor er det vigtigt at få ryddet stier og fortove op til din ejendom. Det kan resultere i en bøde, og personer kan komme til skade på de glatte områder. Det er derfor vigtigt at få fjernet sneen umiddelbart efter den er faldet. Desuden skal du sørge for at sprede salt, grus eller sand, så det er sikkert at færdes på gangstierne nær dig.

Skal vi hjælpe med snerydningen?

Vi kender det alle, det kan være uoverskueligt at skulle stå tidligere op om morgenen, for at rydde sne på dine fortove. Derfor tilbyder vi professionel hjælp, så du ikke selv skal bruge tiden på det. Mange ønsker heller ikke at rydde fortorvet, når de er kommet hjem efter en lang arbejdsdag. Her vil de hellere tilbringe tiden sammen med deres venner eller familie.  

Hvis du er erhvervsdrivende, skal der ligeledes være styr på snerydningen, så dine ansatte kan komme sikkert på arbejde, uden at falde eller sidde fast i snedriverne med bilen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker at høre mere omkring vores snerydning i Slagelse og Vestsjælland, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 40 38 16 06. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på den enkelte opgave, som kan være alt lige fra rydning af parcelfortove til større parkeringsarealer. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.